Kahden yön lumo 15-17.9.2017

Perjantai vapaapäivä, letkeä lauantai ja haikea sunnuntai. Koko viikonloppu karppirannassa on kiireen keskelle rakennettu pikainen visiitti taivaspaikalle. Raporttiin ei ole oikein millään löytynyt lähestymiskulmaa joten mennään tällä kertaa vaan kuvilla ja listoilla. Ehkä ajatuksen katoa selittää se täydellisen tekemättömyyden ihanuus jota koko viikonlopun onki tarjoaa. Istumista, olemista ja raukeita päiväunia. Vaikea siitä on mitään trilleriä raapusta. Pari kalaa kävi rannalla ja Jari tiputti kausiapinan harteiltaan. Pari reissulle voisi tänä vuonna vielä keretä. Katsotaan...


EGOLISTAUS

Egolistaus on herättänyt rannassa keskustelua ja rivien väliin kätkettyjä toiveita siitä, että kyseisellä tilastointimuodolla voisi heittää ohi lentävää valkoposkihanhea. Suurin egolistauksen vastustaja tuntuu olevan Jukka. Alla varmaan syy tähän. Ja listaushan pysyy - ehkä juuri valituksen tähden. Saa nähdä miten lopulta käy. Pari reissua varmaan vielä tehdään ja oletusarvoisesti myös jotain kaloja saadaan. 

OnkijaKarppiSuutariRuutanaLahnaTurpa
Jari10040
Jukka83000
Mitri10000
Teemu30015


SYÖTTITILASTO

Vuoden syötti - tittelistä kisaillaan yhä. Vedonlyöntitilastot liputtavat Fiesta™:n puolesta viitaten syötin aikaisempiin meriitteihin kylmässä vedessä. Mutta katsotaan. Joku kuudes tuonne saantilistaan olisi vielä kiva saada.

SyöttiSaatu karppiLähtöPisteet
Fiesta™4210
IVP™419
Rokastaja Rantanen™215
BonBon™215
Tyyne™102
Gelmi™000
Ananas™000
Superhessu™000Kommentit

Vuoden suosituimmat tekstit