Lapsireissu kohteeseen 7.-8.7.2017


Vuodesta 2012 alkaen heinäkuuhun on osunut karppireissu lasten kanssa. Vuosien varrella on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Kävijämäärä on kasvanut, reissuja tehdään jo useampaan kohteeseen ja kalojakin on saatu. Näillä reissuilla tapahtuu kaikenlaista, mutta nostalgiapiikin noustessa on hyvä kääntää katsetta myös menneseen. Jokainen tietää kuinka raskauttavan tylsää on katsella kuvia kavereiden ja sukulaisten lasten huippuhetkistä ja kuunnelta hassuja tarinoita hersyvistä lapsille sattuneista tapahtumista. Joten tässä kuvapareja kuuden vuoden yhteiseltä karppitaipaleeltamme.
"Reissun suunnittelu on tärkeää. Mitä mukaan, koskaan päästään lähtemään, moneen saa valvoa. Lähtö on aina paras. Silloin on jäljellä eniten haaveita ja toivekuvia

2017 ja 2013


Uiminen on pakollista puuhaa. Veden lämmöllä ei juuri ole väliä. Sinne on päästävä kaikesta huolimatta. 
2017 ja 2012

Vielä uimista tärkeämpää on teltassa hengailu ja nukkuminen. Koti, pesä ja turvapaikka

2017 ja 2013


Reissulla on mukana Jukka. Ilman apumiestä onkimista olisi vähemmän. Uimareissuilla ja metsäretkillä jonkun täytyy huolehtia vavoista ja jakaa huoltovastuu.
2017 ja 2015Aina joskus saadaan myös kalaa. Takana on tyhjiä reissuja ja hetkiä jolloin kaloja on tullut reilummin. Jos lapsilta kysyy niin nämä itseriittoisuutta pursuavat poseeraukset eivät nouse ykköskategoriaan. On hauskaa saada karppi, mutta oheistoiminnalle kalat eivät vedä vertojaan.

2017 ja 2014 

Kommentit

Vuoden suosituimmat tekstit