Päivitetyt listat - Pelikaani™, tervetuloa Boilariksi Boilareiden joukkoon 7.8.2019

Onkikausi on parhaimmillaan ja projekteja on päällä erilaisia. Joku niistä liittyy kai suoraan ongintaankin. Blogipuolella kirjoitellaan pidempää rapoa aikajänteestä ja iän vaikutuksesta katsantokulmaan. Kalastus lasten kanssa ja neljänkympin kriisi käynnisti kirjoitusprojektin joka ei ehkä ikinä tule valmiiksi.

Ehkä odotetuin ulkokalastuksellinen hanke etenee myös. Skabasimme kesäkuussa karpinonginnassa Urpoerämiehiä vastaan ja nyt leikkauspöydältä alkaa nousta ensimmäisiä kohtauksia. Mitri on aloittanut hommat ja valmista tullee tämän vuoden puolella. Ekat maistiaiset vakuuttavat ja epäilemättä yleisön katseltavaksi valmistuu ihan pätevää kotimaista kalastusta. Saa nähdä kuinka pienenä Mitri projektin pystyy pitämään. 

Vähän on myös ongittu joten tässä nopsaan alta pois listaukset ja tilastoinnit.

EGOLISTAUS:

Pari lisäreissua taas tehty ja tilastot elää. Jari on saanut selkänsä jonkinlaiseen kondikseen ja heti kauden ekalla onkireissulla onnisti. Samalla reissulla Jukka kepitti sen verran kaloja, että kiilasi itsensä egolistauksen kärkipaikalle. Karpinonkijan kulta-ajat lähestyy ja epäilemättä tämän vuoden egottajan tittelistä tulee tiukka taisto. Heikkilät ovat karkumatkalla, mutta jos syksyllä sattuu osumaan hyvä viikonloppu kohdille voi egotilastossa kaikki kääntyä vielä päälaelleen.

Viime viikkojen aikana on tehty myös pari turpareissua. Kalamäärää on tullut hyvin, mutta koko on ollut valitettavan pientä. Mihin lie isommat kalat kadonneet - joet ovat rutikuivia ja ehkä olemme onkineet hiukan väärän profiilin paikkoja. Suutarisektori näyttää täyttä nollaa. Toisaalta ilman yhtään suutarireissua tätä ei sovi ihmetellä. Parin vuoden tauko lahnojen saannista päättyi kun Jukka mäskäsi itselleen ensimmäisen läpyskät, melkoinen meriitti sekin.

Pelikaani™:n ensimmäinen uhri
Kaiken maailman karvanaamoja rannasta löytyy - Liian pieniä turpia löytyy roppakaupalla, mutta missä on isommatOnkijaKarppiSuutariRuutanaLahnaTurpa
Jari10000
Jukka608211
Mitri10300
Teemu509010

SYÖTTITILASTO

Olet tervetullut joukkoon arvon Pelikaani™. Heinäkuun kääntyessä viimeiselle päivälle kilahti puhelin iloisesti. Karppikeskustelun ja kalasalaisuuksien kehto, Siloneulan sisäinen wattsapp-ryhmä oli taas hereillä ja ruudulle lävähti kauan odotettu kuva. Järvenpään boilitehtaan luovanosaston iskuryhmä oli pyöräytellyt onkijoille uutta kokeiltavaa. Tuo mustavalkoinen kummajainen, työnimeltä Mysteerilerssi2019 oli nähnyt päivän valon.

Ja heti ekalla karppireissulla kolisi komeasti. Kaksi saatua karppia ja yksi lahna erehtyi Pelikaanin lentoon. Syöttitilasto on historiallisen tasainen ja kisa vuoden 2019 syötistä ratkeaa todennäköisesti vasta viimeisten reissujen aikana.

Vuoden 2019 Mysteerilerssi - aka Pelikaani™

Vuoden eka Iivo - Jukka egolistauksen piikkipaikalle


SyöttiSaatu karppiLähtöPisteet
Fiesta™328
Lucifer™328
IVP™215
Pelikaani™204
Rokastaja Rantanen™204
Batman™102
BonBon™011

Kommentit

Vuoden suosituimmat tekstit