Puikkariparatiisissa 6.5

Sellainen se reissu taas oli - aurinko paistaa haukikin välillä puree, mutta saalisjaos painottuu kätilöopisto-osastoon. Punto parkkeeraattiin jo ennen kymmentä hiekkaparkkikselle ja Siloneula oli valmis aloittamaan päivän samoilu/kalastusrupeaman. Odotukset eivät olleet järinkään korkealla, mutta rantojen helppoheittoisuuden pistäessä silmään toivo heräsi.

Aloitimme saaren kiertämisen ja samalla uistimet lennähtelivät taajaan ylösnousemattomien kaislikoiden ylitse. Tasaiseen tahtiin toistuvat pohjatärpit ja Jukan menettämät muutamat killuttimet saivat Jukan ja Mitrin pitäytymään Minnareissa, mutta kuten J.Tuiskunenkin on useasti todennut: "Minun siimapäässä hitaalla uitettu Suspi oli ainut joka antoi saalista!"

Ei mennyt kovinkaan kauaa, kun keltatiikeriä vietiin. Voimmakkaista potkuista oli helppo päätellä, että siimapäässä kuritettavana oli oli todellinen reissun perusyksilö. Rannalla pitelin sydän jyskyttäen sylissäni n.500 grammaista siittiötä ja kaivoin kädet täristen "Hook'outit" repusta. Suurhaukikalastaja oli saanut saalista

Jatkoimme eteenpäin, eikä aikaakaan kun jälleen siiman päässä tuntui "voimakkaita" potkuja. Kala sukkana ylös ja vapaaksi - samankokoluokan ruotokimppu maistoi fosforiselkäsuspia. Reissun maittavinta antia oli grillatturyynimakkara ja suurimmat sydäntenjyskytykset tarjosi mustikanvarpujen katveesse luikerteleva kyykäärme. Loppusaldona haukikausi saatiin avatuksi, kävelyä tuli riittävästi ja ruskettuminenkin saatiin käyntiin.


  • sää: aurinkoista, +10 astetta, kova lounaistuuli
  • saalis: Teemu 3 puikkaria, Jukka ja Mitri: -

Kommentit

Vuoden suosituimmat tekstit