Kevättä ilmassa - siikayrityksiä 9.4 ja 16.4.2011

Kevätaurinko vihdoin lämmittää mieltä, ihoa ja talven paksuja lumisia jääkerroksia. Vaikea onkin vastustaa siikaongelle lähtöä, vaikka kokemuksesta tietääkin, että alkukaudesta saaliit eivät ole hurraamisen arvoisia. Teemun onnistuneen siika-iskun ympärillä teimme Jukan kanssa muutaman ei-niin-onnistuneen reissun. Kiusana olivat alkukauden tyypilliset kova tuuli, jäälautat, vedenkorkeus ja kalojen poissaolot. Uutena huolestuttavana lisänä olivat Lauttasaaresta saaliiksi saadut paksut isot levämassat. Saimme kuitenkin nauttia stadin hienoista rantamaisemista ja auringon poltteesta. Siikapiina on kuitenkin vielä päällä osalla siloneulalaisista. Onneksi kautta vielä hyvin jäljellä. Alla kännykameralla napsittuja kuvia.

16.4.2011:

ehkä taimenen heittelijöitä onnisti tänään paremmin

1,5 unssia kohti kevättyrskyjä

levän irrotusta

Larun nykyisyys ja tulevaisuus?

Levää ja tuulta pakoon perinteisen sillan alle.
Jukan haaveissa jo Kaskisaaren tönöt - tai sitten Itä-Helsingin kalapaikat?

9.4.2011:

Jäät poissa ja vesi korkealla - ei siis pääsyä hatun ottipaikoille

sinivalkoinen Suomi - hyvä paikka elääHuippukelit ja huippusaaliit eivät usein satu samalla päivälle

Kommentit

ANTTI SAARIKOSKI sanoi…
Lauttasaaren levämassat aijoivat tämänkin porukan etsimään uusia mestoja. Karhusaaresta löytyy jos sekaan mahtuu. Vielä ei ole siikaa tullut ylös asti , mutta jo kolmesti on kellot kilkattaneet. Huomenna uudestaan. Hienoja kuvia!
Mitri sanoi…
Kiitos! Onneksi paras osa kaudesta vielä edessä! Nähtävästi tekin olette aloittaneet blogin. Hyvä juttu! Kalastusblogeja ei ole koskaan liikaa.

Ehkä siikarannoilla törmäillään. Samalla suunnalla pyöritään seuraavat viikot.

Vuoden suosituimmat tekstit