Tulin näin ja koitin vol 3. - ei mateita 15.2.2010

Vaikea madevuosi sai jatkoa kun tuttu paikka tarjosi jälleen kerran puhtaan nollan nyt jo epätoivoon vaipuville yrittäjille. Tällä kertaa mukana heilui Siloneulan ulkojäsen Mikko ja Mitri nuoli haavojaan syvälle sisäsuomessa. Olimme tonteilla jo reilusti ennen pimeää ja jo tässä vaiheessa veretön valkoinen lumi herätti vahvan epäuskon ottispotin anteliaisuuteen.

Yhden pienen kalan näimme jonkun saavan, mutta kuten meillä niin myös muillakin oli kalansaannin kanssa vaikeaa. Näillä kokemuksilla on helppo todeta, että joko paikka on vain veden virtaamasta tahi lumen määrästä tai jostain muusta johtuen tänä vuonna tukossa, tai sitten holtiton kalastuspaine näkyy kalojen määrässä.

Olisi se made hauska tälle vuodelle saada, varsinkin kun tuohon sivupalkkiin tuli heikkona hetkenä lisättyä tälle vuodelle saadut lajit. Olisi se aika noloa jäädä esimerkiksi viiteentoista lajiin. Kenties tässä vielä yhdelle reissulle taipuu, vaikka paras aika varmasti onkin jo takana - ans kattoo...

Läp, Läp - tyhjää on...
  • kalastusaika 17.30-20.00
  • sää -11 astetta, tuuli 3m/s W, pilvisyys 5/10
  • jäätä n.45 cm, vesisohjo kovettunut jään päälle
  • vedenkorkeus -30cm, uusi kuu, ilmanpaine 1020
  • ei kalaa

Kommentit

Olli sanoi…
Kyllä sen mateen voi avovedenkin aikana saada ja ihan pääkaupungistamme... lisää speksejä voi saada vähemmän julkisesti, jos jäätte nyt talvella ilman.
Anonyymi sanoi…
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

Vuoden suosituimmat tekstit