Kansi kiinni ja siikakausi pakettiin 4.5.2011

Torstai-iltana käytiin kauden viimeisellä siikakeikalla, jonka suurin odotusarvo oli maratonspekulointi ja villinä vellovat suunnitelmat. Niitä riitti ja muutenkin raitis ilma ja mainiot tarinat piristivät kummasti viikkoa.

Mitä kalastukseen tulee piti aiemminkin havaittu tosiseikka siitä, että stadin vesillä särjet saapuvat eri rannoille eri aikaan paikkansa. Illan saldona oli tälle paikalle tyypillisten minisiikojen heikko syönti ja 4 rannalle noussutta rasvaeväistä. Vasta viimeisiä matoja ylös kelatessa illan ekat punasilmäiset olivat löytäneet syötit ja katseet käännettiin hyvillä mielin kohti lajimääräkalastusta.

Muikkuja?

Siikakauden vika särki

Jos maratonia ei olisi pystyisi kautta venyttämään vielä viikolla kääntämällä herätyskelloa soimaan aamuyön ensitunneiksi, mutta tässä vaiheessa toukokuuta levätään viikko ja annetaan ajatusten muhia. Unikuvissa jatketaan ongintaa ja levätessä tuulenkalakin antautuu ja kilohaili napsahtaa satimeen - silloin on hyvä ja herätessä ajatus kristallin kirkas.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Sweat dream are made of these.... Mulla on tänä vuonna jotenkin sellainen tunne, että Siloneula kumartaa 22.5. Honkaluodossa. Hienoa meininkiä ja näitä on aina kiva lukea. Jerry
Teemu sanoi…
Voi olla, että ollaan väsymyksestä kumarassa ja ainakin kumarretaan syvään järjestävälle taholle.

Lukeminen kannattaa aina,
Teemu

Vuoden suosituimmat tekstit