Onnea ACD ja kiitos kaikille vuodesta 2011

Vuoden 2011 maraton on takana ja tuttuun tapaan tunne on hiukan tyhjä. Tyhjyys johtuu myös vähistä unista, mutta suurin syy onttouteen on se kuuluisa kupla joka ei yrityksistä huolimatta ainakaan omalta osaltani puhkea maratonsunnuntaina kello 12. Vaikea keksiä vuodesta toista 24 tuntista joka tyhjentäisi pään yhtä tehokkaasti muista sitä vaivaavista aatoksista ja täyttäisi sen ihanan epäoleellisilla spekulaatioilla turvan sielunmaisemasta tai kolmipiikki-invaasion syistä ja niiden vaikutuksesta kisastrategiaan.

Ennenkuin kuplan viimeiset ilmat livahtavat arjen tieltä pois pitää vielä raapustaa kisamuistelot tekstimuotoon. Toivottavasti joskus kun litkaamme larussa aamusilakkaa eläkepäivien ratoksi ja selvittelemme yhä sotkeutuneita tapseja siikarannoilla muistamme asiat paremmin ja klassinen "aika kultaa muistot"-seuraus ei vaivaa niin perusteellisesti kalamuistojamme. Kiitos kaikille ja iso onnentoivotus AC Deliriumille hienosta kisasta ja komeasta voitosta. Hyvässä seurassa kaikki on aina mukavampaa.

Tästä se alkoi vaan miten sitten tapahtui?

Kommentit

Juha Salonen sanoi…
Kiitos teillekin, ei paljoa keretty törmäilemään kisan aikana mutta ehkä sitten ensi vuonna...
Anonyymi sanoi…
Hyvän suorituksen kaverit puristivat tänä vuonna, tuolla nosteella te olette ensi vuonna jo mitaleilla!?

Eiköhän pidetä perinteistä kiinni ensi vuonna ja ollaan taas samaan aikaan mustatäplätokkoa vetämässä. Ja ABC:llä aamiaisella.

Pinkeelle kiristyneitä siimoja Siloneulojen kesään! t: Kuningaskalastajat
Olli sanoi…
Kiitos Teemu onnitteluista. 8 kerta toden sanoi meillä - mutta täytyy antaa sinnekin todella paljon tunnustusta. Pitkään mentiin "käsi kädessä", silloin toutainta viskomassa oltiin melkeinpä tasoissa. Joku suonenveto siinä lopussa vielä osui tällä kertaa meille.

Ja teiltä on monilla paljon oppimista - nimenomaan tuossa letkeydessä ja rentoudessa. Puristamalla ei tulosta tule, rennolla pilkkeellä silmäkulmassa jaksaakin läpi kisan paljon paremmin. Vielä kun saatte viimeiset irralliset palikat hiottua kohdilleen (vaikka mitä minä niistä palikoistanne edes muka tiedän) ja sopivasti nostetta henkimaailman puolelta... mahdollisuudet on vaikka mihin. Kyllä tässä kisassa Siloneula ilmoittautui mukaan ensi kevään ehdottomiin ennakkosuosikkeihin :)

-Olli / ACD
Anonyymi sanoi…
Hieno raportti jälleen kerran! Ei pystynyt edes nauramatta lukemaan, kun puheeksi tuli paikalliset Madonnat :D

Kaiken kaikkiaan hieno suoritus myös koko Siloneulan joukkueelta, ehkä ensi vuonna sitten jo podiumille? :)

T: Niko & Töt-törö

Vuoden suosituimmat tekstit